Verschillende gebruikersaccounts samenvoegen


Het is in Moneybird mogelijk meerdere administraties binnen één account te hebben. Als je meerdere accounts hebt, kun je ook binnen die accounts verschillende administraties hebben. Het is mogelijk om er voor te zorgen dat je met één keer inloggen naar beide administraties kunt gaan. Je kunt daarvoor de volgende stappen doorlopen:

  1. Bepaal eerst welk e-mailadres je in de toekomst voor het inloggen wilt gebruiken, in dit voorbeeld 'e-mailadres1'.
  2. Log vervolgens in op de administratie waar nog geen toegang tot is met dat e-mailadres, je logt dus eerst in met het andere e-mailadres, die noem ik nu even 'e-mailadres2'.
  3. Voeg een extra gebruiker toe via Instellingen > Gebruikers: dit is het gebruikersaccount met het e-mailadres dat in de toekomst gebruikt gaat worden (e-mailadres1)
  4. Log vervolgens helemaal uit via Uitloggen onder je accountnaam rechts bovenaan.

Bij het toevoegen van de nieuwe gebruiker is er een e-mail gestuurd naar 'e-mailadres1'. In die e-mail staat een link die je kunt openen en daar kun je inloggen met e-mailadres1 om de toegang te accepteren. Als je daarna inlogt met 'e-mailadres1' heb je toegang tot beide administraties.

'E-mailadres2' heeft dan nog steeds toegang tot een van de administraties. Als 'e-mailadres2' ook toegang moet krijgen tot beide administraties, kun je bovenstaande herhalen, maar dan met de e-mailadressen omgedraaid. Als 'e-mailadres2' geen toegang meer moet hebben, kun je de toegang van 'e-mailadres2' verwijderen als je bent ingelogd met 'e-mailadres1' en naar Instellingen > Gebruikers gaat.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren