KVK verificatiecode is verlopen

De code in de brief voor het verifiëren van je KVK-nummer is na verzending twee weken geldig. Je kunt dit zelf nagaan aan de hand van de dagtekening van de brief.

Om je KvK-nummer toch te verifiëren kun je de procedure opnieuw starten, er wordt dan een nieuwe brief naar je gestuurd. Zodra de brief binnen is moet je de code dan zo snel mogelijk invoeren, in ieder geval binnen twee weken nadat je de nieuwe brief hebt aangevraagd. Dit kun je doen via Instellingen > Vertrouwen & verificatie