Welk pakket je moet kiezen


We kunnen niet direct aangeven welk pakket het beste voor jou is, dit is afhankelijk van de grootte van je boekhouding. In de betaalde pakketten kun je onbeperkt verkoopfacturen, inkomende documenten en offertes verwerken. Alleen het aantal transacties dat je maandelijks in het tabblad Bank kunt verwerken verschilt:

  • In het € 14 pakket kun je per maand maximaal 20 transacties verwerken.
  • In het € 25 pakket kun je per maand maximaal 50 transacties verwerken.
  • In het € 35 pakket kun je een onbeperkt aantal transacties verwerken.

Wanneer je een kleine boekhouding hebt en maar weinig facturen hebt, kan het ook zijn dat je voldoende hebt aan het gratis pakket. In het gratis pakket kun je per maand maximaal 3 verkoopfacturen, 3 inkomende documenten, 3 offertes en 10 transacties verwerken. Verder kun je in het gratis pakket per maand maximaal 20 urenregels registreren.

Je kunt ook altijd wisselen tussen de pakketten, dus als je niet meteen voor het pakket kiest dat het beste bij jouw boekhouding past, kan dat nog aangepast worden. Als je kiest voor een groter pakket, gaat dat per direct in, zodat je meteen verder kunt. Als je kiest voor een kleiner pakket, gaat dat in aan het einde van de periode waarvoor de kosten al in rekening zijn gebracht (maximaal een maand in de toekomst).


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren