Tijdelijk upgraden

Wil je met terugwerkende kracht je transacties gaan invoeren en verwerken, dan kun je tijdelijk upgraden naar het onbeperkte pakket via Instellingen > Abonnement. Daarna kun je de administratie weer downgraden. De upgrade gaat per direct in zodat je direct verder kunt werken. De downgrade gaat in na de periode waarvoor je al een factuur ontvangen hebt (maximaal 1 maand in de toekomst).