UBO's toevoegen en beheren

Voordat je gebruik kunt maken van Moneybird Online Betaalmethoden of een Moneybird Betaalrekening, doorloop je een aantal stappen waarin je gegevens van jezelf en je bedrijf verifieert en van andere personen die belang of zeggenschap hebben in jouw bedrijf. Deze belanghebbenden worden UBO’s genoemd: Ultimate Beneficial Owners. We zijn wettelijk verplicht om gegevens van hen te verzamelen en te controleren. We koppelen deze gegevens aan een gebruikersaccount. Elke UBO heeft met zijn eigen gebruikersaccount toegang tot de administratie én tot zijn eigen UBO-gegevens. Om UBO's toe te voegen en te beheren, kunnen er verschillende situaties van toepassing zijn: