Rechtsvorm coöperatie zonder KVK-nummer

Het is niet mogelijk om zelf de rechtsvorm in te stellen, Moneybird haalt de rechtsvorm automatisch op aan de hand van het KVK-nummer welke je hebt opgeslagen bij het afzenderadres onder Instellingen > Bedrijfsgegevens.

Wanneer je geen KVK-nummer hebt (bijvoorbeeld bij een coöperatie, vereniging of kerkgemeenschap) worden je gegevens dus niet automatisch opgehaald uit het KVK register. Je kun dan de bedrijfsgegevens handmatig invoeren.

Aan de hand van de rechtsvorm worden bij Instellingen > Categorieën sets met categorieën klaargezet. Omdat de rechtsvorm nu ontbreekt dan kun je die aanmaken als losse categorieën