UBO-gegevens controleren en beheren


Als je eigenaar bent van de administratie, dan kun je de gekoppelde UBO’s in je administratie beheren via Instellingen > Bedrijfsgegevens. Jouw eigen gegevens beheer je via Gebruikersaccount > Jouw gegevens.

De aan de administratie gekoppelde UBO's beheren

Soms komt het voor dat een persoon die UBO is jouw bedrijf verlaat of niet langer UBO is. In dat geval kun je als eigenaar van de administratie via Instellingen > Bedrijfsgegevens de betreffende UBO selecteren en verwijderen door te klikken op het prullenbakje. 

Het verwijderen van een UBO, of het aanpassen van de gegevens van een UBO kunnen tot gevolg hebben dat de gegevens opnieuw geverifieerd moeten worden. Daarom is die handeling alleen voorbehouden aan de eigenaar of eigenaren van de administratie. De betaalproducten zijn gedurende de verificatie tijdelijk niet bereikbaar totdat de gegevens zijn goedgekeurd. Verificaties duren door de regel maximaal twee werkdagen.

Jouw eigen persoonsgegevens beheren

Om de persoons- en contactgegevens die je als UBO hebt opgegeven in te zien of te bewerken, ga je naar Gebruikersaccount > Jouw gegevens

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren