Adreswijziging

Als je je adres wilt wijzigen, bijvoorbeeld omdat je bedrijf verhuisd is, kan dat op twee plekken in Moneybird:

• Via Instellingen > Bedrijfsgegevens kun je de gegevens wijzigen die op je facturen en offertes moeten staan.
  • Via Instellingen > Betaalgegevens kun je het adres wijzigen waarmee je account is geregistreerd, dit adres wordt dan gebruikt op de toekomstige facturen voor de abonnementskosten van je administratie.