Transacties meenemen naar de volgende maand

Als je binnen een periode niet aan het limiet van het aantal transacties van je abonnement komt, vervallen ongebruikte transacties in een abonnementsmaand op het moment dat de volgende abonnementsmaand in gaat. Het is dus niet mogelijk om transacties mee te nemen naar de volgende maand of om ze op te sparen.

Via Instellingen > Abonnement kun je zien wanneer de maand bij jou begint en eindigt. Ook zie je hoeveel boekingen je in de huidige periode hebt gemaakt.

Als je in de huidige abonnement teveel transacties hebt, kun je via Instellingen > Abonnement je pakket aanpassen. Als je kiest voor een kleiner pakket, gaat dat in aan het einde van de periode waarvoor de kosten al in rekening zijn gebracht (maximaal een maand in de toekomst). Als je later weer meer transacties wilt verwerken en kiest voor een groter pakket, gaat dat per direct in, zodat je meteen verder kunt. Het is dus goed mogelijk om tussendoor te wisselen van pakket.