Nieuwe administratie toevoegen

Als je een nieuwe administratie in Moneybird aan wilt maken, heb je twee mogelijkheden:

• Als je de administratie onder je huidige gebruikersaccount wilt hebben dan kun je via de knop met je administratie-naam links bovenaan via '+ Nieuwe administratie' een nieuwe administratie toevoegen. Je logt dan in met hetzelfde e-mailadres en beheert meerdere administraties onder één gebruikersaccount.
  • Als je een ander e-mailadres wilt gebruiken om in te loggen, dan kun je eerst uitloggen uit Moneybird via je accountnaam door op 'Uitloggen' te klikken. Vervolgens kun je via de website en een nieuw gebruikersaccount aanmaken, waarin je de nieuwe administratie aanmaakt. In dat gebruikersaccount kan die dan inloggen met een ander e-mailadres.