Rekeningnummer wijzigen

Als je een nieuw rekeningnummer hebt, kun je je nieuwe IBAN op een aantal plekken in Moneybird invullen:

1. Via Instellingen > Bedrijfsgegevens kun je het rekeningnummer opslaan dat op je eigen facturen vermeld kan worden. Als je het oude rekeningnummer hebt geverifieerd, dan kun je eerst het nieuwe rekeningnummer ook verifiëren. Dit kan via Instellingen > Vertrouwen & verificatie.
  2. Als je een betaald abonnement voor Moneybird hebt, kun je via Instellingen > Betaalgegevens je rekeningnummer wijzigen waar wij de abonnementskosten van kunnen incasseren.
  3. Je kunt je nieuwe rekening via Instellingen > Bank toevoegen. Hiermee zorg je er voor dat de transacties van je nieuwe rekening in je boekhouding verwerkt kunnen worden. Als je je oude bankrekening helemaal niet meer gebruikt, kun je de eventuele bankkoppeling stopzetten en de oude rekening deactiveren.