Één administraties verwijderen bij gebruik meerdere administraties

Bij Moneybird is het mogelijk om meerdere administraties binnen één gebruikersaccount aan te maken. Als je één van je administraties wilt verwijderen, maar je andere administratie(s) wel wilt behouden, dan kan dat. Je kunt inloggen op je account en linksboven naar de administratie gaan die je wilt verwijderen. In die administratie ga je naar Instellingen > Administratie verwijderen. Met het prullenbakje bovenaan deze pagina, kun je de administratie verwijderen.

Na de bevestiging met je wachtwoord (en twee-staps-verificatie of passkey als je die hebt ingesteld), wordt dit direct uitgevoerd. Je kunt de gegevens van deze administratie daarna niet meer via Moneybird raadplegen.