Kopie factuur voor de abonnementskosten

Je kunt de maandelijkse facturen die je van ons hebt ontvangen voor het gebruik van Moneybird terugvinden in je account via Instellingen > Abonnementsfacturen. Hier zie je het overzicht van de facturen en kun je doorklikken naar de online facturen de facturen downloaden.

De facturen voor het gebruik van je Moneybird-administratie worden automatisch in je administratie gezet op het tabblad Inkomend. Daar wordt ook aangegeven dat de factuur geïncasseerd gaat worden. Je ontvangt de facturen ook per mail ontvangen ter kennisgeving.