Administraties loskoppelen

Het is mogelijk om binnen één gebruikersaccount meerdere administraties te hebben. Het is niet direct mogelijk om de administraties los weer te koppelen. Je kunt er wel voor zorgen dat je voor beide administraties een eigen gebruikersaccount hebt waar je mee inlogt. Dat doe je op de volgende manier:

1. Log op de betreffende administratie in.
  2. Ga naar Instellingen > Gebruikers en nodig jezelf uit op het nieuwe e-mailadres voor een nieuw of al bestaand gebruikersaccount.
  3. Log uit Moneybird via je accountnaam rechts bovenaan door op 'Uitloggen' te klikken.
  4. Accepteer de uitnodiging die je via e-mail is toegestuurd op het nieuwe e-mailadres.
  5. Verwijder bij de betreffende administratie het gebruikersaccount met e-mailadres dat je in stap 1 gebruikte via Instellingen > Gebruikers. Hiermee wordt het gebruikersaccount verwijderd bij de administratie.

Op deze manier heb je aparte gebruikersaccounts voor je administraties en moet je met verschillende e-mailadressen inloggen.