Verificaties verwijderen

Wanneer het KVK-nummer wijzigt, heb je in principe een nieuw bedrijf. Daarvoor kun je een nieuwe administratie starten. Of dit nodig is, kunnen wij niet aangeven. Dit kun je het beste samen met jouw boekhouder overleggen.

Als je een nieuwe administratie moet starten, kan dit door eerst in te loggen door te klikken op je administratie-naam links bovenaan de pagina. Via '+ Nieuwe administratie' maak je een nieuwe administratie aan.

Als het niet nodig is om een nieuwe administratie te starten, dan kun je de bedrijfsgegevens wijzigen via Instellingen > Bedrijfsgegevens. Als je KVK- en btw-nummer geverifieerd zijn, moet je eerst de verificatie ongedaan maken. Als je via Instellingen > Vertrouwen & verificatie op een geverifieerd gegeven klikt, kun je op de volgende pagina op het prullenbakje klikken om de verificatie te verwijderen.

Misschien ook interessant: De rechtsvorm van mij bedrijft is gewijzigd.