Administratie is geblokkeerd of opgeschort

Als je administratie wordt geblokkeerd door Moneybird, is dit vanwege een betalingsachterstand waar we al meerdere herinneringen voor hebben verzonden. Als je inlogt en vervolgens bij de opgeschorte administratie klikt op 'Meer informatie en betaling', kom je vanzelf terecht op de overzichtspagina waar je de openstaande facturen online kunt voldoen.

Je kunt dan online een betaling uitvoeren door op de groene knop 'Betaal factuur' te klikken en één van de beschikbare betaalmethodes te kiezen. De betaling wordt direct in onze administratie verwerkt.

Zodra de betalingen van alle openstaande facturen zijn verwerkt, wordt je administratie weer vrijgegeven.

Let op: maak zelf geen bedragen over naar de rekening die bij de incasso-pogingen wordt gebruikt, maar gebruik de betaalknop bij de factuur.