Volgorde administraties aanpassen

Het is mogelijk om meerdere adminstraties aan te maken binnen één account. Het is niet mogelijk om de volgorde van de administraties te wijzigen, deze is op alfabetische volgorde.

Als je standaard in de verkeerde administratie uitkomt, dan gebruik je waarschijnlijk een directe link (URL) naar die administratie. Als je via https://moneybird.com/login inlogt en je hebt meerdere administraties, dan moet je altijd eerst de administratie kiezen waarin je wilt werken.

Als je inderdaad vanuit een opgeslagen link naar je administratie gaat, dan kun je die link aanpassen. Als je op de juiste administratie ingelogd bent, dan kun je de URL overnemen vanuit de adresbalk van je browser.