Aanvullende UBO-gegevens zijn goedgekeurd

Als je aanvullende UBO-gegevens hebt toegevoegd, en deze zijn goedgekeurd, zie je dit terug via Instellingen > Vertrouwen & verificatie > Externe verificaties aan de status 'geverifieerd'. Maak je gebruik van Moneybird Online Betaalmethoden, dan zie je via Instellingen > Online betaalmethoden dat deze ook weer actief is en er uitbetalingen gedaan kunnen worden.

In afwachting