Administratie verwijderen

Let op: je hebt een bewaarplicht. Als je deze stappen volgt, wordt de administratie definitief verwijderd. Je kunt ook een abonnement opzeggen. Je administratie blijft daarmee beschikbaar en benaderbaar zonder kosten.

Je verwijdert je administratie definitief, als volgt:

1. Navigeer naar Instellingen > Administratie verwijderen
  2. Bevestig je keuze via de button 'Administratie verwijderen'
  3. Bevestig nogmaals je keuze via de button 'Administratie verwijderen'

Heb je een betaald abonnement? Dan wordt het abonnement opgezegd na de periode waarvoor je al een factuur ontvangen hebt (maximaal 1 maand in de toekomst).

Je ziet de tegel administratie verwijderen niet

Alleen de gebruiker met gebruikersrechten 'Eigenaar' kan de administratie opzeggen. Als je de gebruikersrechten 'Boekhouder' of 'Medewerker' hebt kun je een administratie niet opzeggen.