Administratie met betaald pakket verwijderen

Als je je administratie met een betaald pakket  in Moneybird niet meer nodig hebt zijn er twee mogelijkheden:

1. Je kunt teruggaan naar het gratis pakket, dit kun je zelf regelen via Instellingen > Abonnement. In het gratis pakket blijven de gegevens van je administratie beschikbaar en je kunt nog beperkt nieuwe boekingen maken. In het gratis pakket kun je per maand maximaal 3 facturen, 3 inkomende documenten, 3 offertes en 10 transacties verwerken.
  2. Je kunt je administratie volledig verwijderen. Dit kun je zelf doen via Instellingen > Administratie verwijderen. Na de bevestiging met je wachtwoord, wordt dit direct uitgevoerd, je kunt de gegevens dan niet meer in Moneybird raadplegen. Als je een betaald abonnement hebt, wordt die uiteraard automatisch stopgezet, er vindt echter geen restitutie plaats van de kosten die al voor de rest van je abonnementsmaand in rekening zijn gebracht. Let erop dat er een wettelijke bewaarplicht geldt voor de gegevens in je administratie.