Gebruikers

Heb je collega's of een boekhouder waarmee je wilt samenwerken in Moneybird? Dan kun je via Instellingen > Gebruikers een uitnodiging om toegang te krijgen tot de administratie versturen. Als deze uitnodiging is geaccepteerd door jouw collega of boekhouder, dan heeft deze gebruiker een eigen gebruikersaccount, en krijgt hij toegang tot alleen de administratie waar jij de uitnodiging voor verzonden hebt.

Het is verstandig elke gebruiker een aparte uitnodiging te sturen, zodat iedere gebruiker een eigen gebruikersaccount heeft.