Accepteer de verwerkersovereenkomst


Je vindt onze verwerkersovereenkomst in je account via Instellingen > Verwerkersovereenkomst. Je kunt de overeenkomst hier doorlezen en digitaal accepteren. Nadat je de overeenkomst hebt geaccepteerd, kun je hem downloaden, zodat je hem ook buiten Moneybird kunt bewaren.

De verwerkersovereenkomst is een belangrijke overeenkomst in het kader van de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Als ondernemer ontvang je van je klanten persoonsgegevens, bijvoorbeeld een naam, adres of IBAN. Jij bent verantwoordelijk voor het correct opslaan en verwerken van deze gegevens zodat de privacy van jouw klanten gewaarborgd is. Het is daarom belangrijk om goede afspraken te maken met partijen waar je deze gegevens verwerkt.

Omdat jij als eigenaar persoonsgegevens van jouw klanten in je administratie bij Moneybird opslaat, is Moneybird een verwerker van deze gegevens. Daarom is het belangrijk dat je met ons een verwerkersovereenkomst afsluit. In zo'n overeenkomst maken we afspraken over wat wij met deze gegevens mogen doen en hoe we omgaan met datalekken. We hebben gezorgd voor een begrijpelijk document dat je eenvoudig online kunt inzien en accepteren.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren