Account verwijderen

Let op: als je deze stappen volgt, dan worden je account en administratie(s) definitief verwijderd. Je kunt je account en je administratie(s) niet meer benaderen. Het is vervolgens niet mogelijk om je gegevens terug te halen. Je kunt voordat je het account verwijdert een back-up maken.

Je verwijdert je account en administratie(s) definitief, als volgt:

1. Klik rechts bovenaan op je naam
  2. Navigeer naar Gebruikersaccount > Jouw gegevens
  3. Klik rechts bovenaan op het prullenbakicoon
  4. Klik op  'Verwijder mijn account'
  5. Bevestig dat het account definitief verwijderd worden

Je account en administratie(s) zijn nu definitief verwijderd, je kunt niet meer inloggen in Moneybird.

Heb je administraties met een betaald abonnement? Dan wordt het abonnement opgezegd na de periode waarvoor je al een factuur ontvangen hebt (maximaal 1 maand in de toekomst).