[INTERN] Waarom kan ik mijn factuur niet via Peppol verzenden? Ik krijg een melding over afrondingsverschillen.

De foutmelding 'De factuur heeft de instelling 'inclusief btw', om afrondingsverschillen te voorkomen is dit niet toegestaan. Pas de instelling in het scherm van de factuurregels aan naar 'exclusief btw'. Vergeet niet om de bedragen ook aan te passen.' wordt getoond omdat de facturen zijn opgemaakt met de instelling 'Inclusief btw'. Dat mag niet omdat er zo afrondingsverschillen kunnen ontstaan. De factuur moet dus aangepast worden naar de instelling 'Exclusief btw'. En dit doe je in het scherm met de factuurregels:

Uiteraard moeten de bedragen op de factuurregels dan ook aangepast worden naar de bedragen exclusief btw.