Doorklikken van ene naar andere categorie

Het is niet direct mogelijk om in Moneybird van de ene categorie door te klikken naar de andere categorie om snel boekingen te controleren. Er zijn wel twee mogelijkheden die je als tussenoplossing kunt gebruiken:

• Wil je een compleet overzicht van alle grootboekrekeningen, dan kun je op het tabblad Rapporten via de knop 'Exporteer boekhouding' ook een export maken van alle grootboekrekeningen per jaar.
  • Je kunt vanuit een rapport (bijvoorbeeld de resultatenrekening) de specificatie van een categorie openen door erop te klikken. Wanneer je de categorie opent door tijdens het klikken de ctrl-knop (Windows) of cmd-knop (Mac) ingedrukt te houden, wordt deze specificatie in een nieuw tabblad geopend. Ben je klaar met de controle, dan kun je het tabblad weer sluiten en vanuit het eerste tabblad de volgende categorie openen.