Fiscale eenheid

In Moneybird hebben we geen volledige ondersteuning voor fiscale eenheden. Als jij of je cliënt de boekhouding wel in Moneybird wilt doen, kun je per onderdeel een administratie aanmaken. Linksboven via de administratienaam voeg je via  'Overzicht administraties' extra administraties toe. De gegevens van de verschillende administraties blijven in Moneybird gescheiden. Als de gegevens voor een aangifte samengevoegd moeten worden, kun je de rapporten exporteren naar Excel, zodat je de getallen verder kunt verwerken.