Boekhouding downloaden

Het is niet mogelijk om je gehele administratie in één keer te exporteren. Je kunt wel de volgende onderdelen exporteren:

• In het tabblad Facturen je verkoopfacturen downloaden via Exporteren > Zip.
  • Ditzelfde kun je in het tabblad Inkomende doen voor je inkomende documenten.
  • Je kunt eventueel nog een export van de contacten maken op het onderdeel Contacten via 'Exporteren'.
  • Via Instellingen > Exporteer boekhouding kun je je grootboekkaarten exporteren.
  • Daarnaast is het ook mogelijk om je administratie te downloaden in de vorm van een auditfile.