'Mijn kantoor' en privé administraties

Als je een boekhoudkantoor aanmaakt, komen je privé administraties daar dan ook te staan. Zodra je een kantoor hebt aangemaakt, verhuizen alle administraties waartoe jij met jouw gebruikersaccount in de rol van 'Boekhouder' toegang hebt, automatisch naar dat kantoor. Alle privé administraties zijn zichtbaar via de knop met je administratie-naam links bovenaan. Klik in de dropdown op Mijn kantoor om de administraties uit je kantoor in te zien.