Dagelijkse updates ontvangen van mijn administraties

Wanneer je als boekhouder een boekhoudkantoor hebt aangemaakt ontvang je geen dagelijkse updates van de administraties uit het boekhoudkantoor waar je toegang tot hebt als boekhouder. Dit is uitgeschakeld aan de hand van feedback van boekhouders in verband met de grote hoeveelheden e-mail die ze ontvingen. Je ontvangt nog wel een dagelijkse update van taken die specifiek aan je zijn toegewezen.