Bezitting bewerken

Wil je bezittingen toevoegen? Schakel de optie in via Instellingen > Bèta features. De optie om bezittingen toe te voegen is nog niet automatisch beschikbaar in je administratie.

Alle bezittingen die je aanmaakt vanuit een inkoopfactuur, vind je terug onder het tabblad Bezittingen. Door hier een bezitting te openen en op 'Bewerken' te klikken, krijg je de mogelijkheid de bezitting aan te passen. Een bezitting in Moneybird wordt op de laatste dag van de maand lineair afgeschreven. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk de bezitting aan te passen. Heb je echt een grote fout gemaakt? Dan kan je het bezit verwijderen en het bezit opnieuw invoeren.