Moneybird Expert - Als gebruiker jouw boekhouder een recensie geven

Als je een beoordeling wilt schrijven voor jouw Moneybird Expert, dan kan dat alleen als diegene als boekhouder is gekoppeld aan jouw administratie. Je kunt dus geen losse beoordeling schrijven om een boekhouder aan te raden.

We willen graag zeker weten dat je jouw boekhouder beoordeelt om zijn werk voor jouw Moneybird administratie(s) en als voorwaarde hanteren we daarvoor dat hij toegang heeft tot jouw administratie.

Wil je een review schrijven, dan kun je de adviseur dus via Instellingen > Gebruikers uitnodigen voor toegang en daarna de eerder doorlopen stappen herhalen om alsnog jouw beoordeling door te geven.