Naam van de categorie wijzigen

Bij een categorie die je zelf hebt aangemaakt is het mogelijk om de naam te wijzigen. Dit kun je doen door via Instellingen > Categorieën de betreffende categorie op te zoeken, er op te klikken en de naam te wijzigen achter 'Naam' en het vervolgens op te slaan.

Bij categorieën die automatisch door Moneybird zijn aangemaakt of die je hebt toegevoegd vanuit een categorieën-set is het niet mogelijk om de naam aan te passen.