Contant bedrag per pin opgenomen


Hoe je een contant bedrag dat je per pin op hebt genomen verwerkt, hangt af vaan wat je met het opgenomen bedrag gaat doen.

Je stort het bedrag in kas

Voor het verwerken van contante stortingen en betalingen, kun je een kasboek via Instellingen > Bank. Je kunt het kasboek bijhouden via het tabblad Bank. Hier klik je op de 'Toevoegen-knop' en vervolgens op 'Handmatig transacties toevoegen'. Vervolgens kun je de transacties toevoegen. Als je na het invoeren teruggaat naar het tabblad Bank, staan de transacties in het overzicht en kun je ze koppelen aan je facturen en inkoopfacturen.

De storting in kas en de opname van je bankrekening zijn beide onderlinge transacties tussen eigen (bank)rekeningen. En die kun je rechtstreeks op de categorie 'Kruisposten' boeken.

Wanneer je transacties hebt die je niet aan een factuur of kassabon kunt koppelen, zoals bij kruisposten het geval is, kun je het rechtstreeks aan een categorie koppelen.

Je geeft het bedrag direct uit

Als je het bedrag direct uitgeeft en niet in je kas stort, dan kun je de banktransactie van de opname koppelen aan de bonnen voor je uitgave. Deze bonnen kun je eerst toevoegen aan je administratie op het tabblad Inkomend.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren