Rapport voor omzet per product

Er is in Moneybird geen rapport voor de omzet per product beschikbaar. Wil je inzicht in de omzet of kosten per product dan kun je aparte omzetcategorieën en kostencategorieën per product aanmaken. Bij de factuurregels kun je de betreffende categorie selecteren. Zo krijg je in je resultatenrekening een uitsplitsing van kosten en omzet per product.

Ook kun je een eigen overzicht maken op basis van de export van je verkoopfacturen. Als je de verkoopfacturen per factuurregel exporteert naar Excel, krijg je de omschrijvingen van de factuurregels te zien. Als je de regels in Excel laat sorteren op de kolom met de omschrijvingen, komen dezelfde producten bij elkaar te staan.