Waarom Moneybird


We krijgen vaak de vraag 'Waarom zou ik Moneybird moeten gebruiken en niet een ander boekhoudpakket?' Een volledige vergelijking tussen Moneybird en andere boekhoudpakket maken is lastig, omdat we alle precieze mogelijkheden van alle boekhoudpakketten niet kennen (van Moneybird uiteraard wel). 

Het verschil tussen Moneybird en andere boekhoudpakketten zit hem vaak in de focus. Wij richten ons met name op de ondernemer zelf, waar andere boekhoudprogramma's de focus vaak op de boekhouder leggen. De mogelijkheden die Moneybird biedt vind je hier: Ontdek Moneybird.

We vinden het belangrijk dat je zelf zonder uitgebreide boekhoudkennis het grootste gedeelte van de boekhouding zelf kunt doen en dat je zelf altijd inzicht hebt in de financiële situatie van je bedrijf. We proberen hiervoor ingewikkelde boekhoudtermen zoveel mogelijk te vermijden en Moneybird zo veel mogelijk slimme suggesties te laten geven voor boekingen, zodat je snel de boekhouding op orde hebt.

Als je je aanmeldt, krijg je automatisch een proefperiode waarin je alle mogelijkheden van Moneybird kunt uitproberen, zodat je kunt testen of Moneybird aan je wensen voldoet. Mocht dat niet het geval zijn, kun je je account altijd weer verwijderen, je zit dus niet meteen ergens aan vast als je je aanmeldt. Als je na de proefperiode een betaald pakket kiest, is dat ook altijd maandelijks weer opzegbaar.

Als je vragen hebt over Moneybird, vernemen we het natuurlijk graag van je, we helpen je graag verder zodat je een goede keuze kunt maken voor een boekhoudpakket dat aan jouw wensen voldoet.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren