Taal categorieën

De taal van de categorie die in Moneybird worden weergegeven, worden bepaald in je gebruikersaccount.

Er zijn twee plekken waar je de taal voor Moneybird kunt instellen:

• Via je accountnaam rechts bovenaan de pagina via Gebruikersaccount > Jouw gegevens. Hier stel de taal van je gebruikersaccount in.
  • Via Instellingen > Administratiegegevens onder 'Wijzig gegevens' kun je de taal per administratie instellen.

Administratie in Engels ingesteld, categorie in Nederlands

Als je je administratie hebt ingesteld in het Engels, zie je bij het toevoegen van categorieën de Nederlandse termen. Voor alle standaard categorieën in Moneybird (bijvoorbeeld uit de sets) is een Engelse vertaling aanwezig. Als de taal van je administratie op Engels staat, dan lijkt het er op dat bij het toevoegen de categorieënsets in het Nederlands zijn. De categorieën worden echter wel met Engelse namen toegevoegd.

Gebruikersaccount staat op Nederlands, administratie op Engels.

Als de taal van je gebruikersaccount op Nederlands staat maar de taal van je administratie staat op Engels, dan worden de categorieën in het Engels weergegeven. De eigenaar van de administratie kan de taal van de administratie dus wijzigen via Instellingen > Administratiegegevens.