Standaard categorie instellen voor verkoopfacturen

Het is niet mogelijk om een standaard categorie in te stellen voor verkoopfacturen. Als je op de eerste factuurregel een categorie selecteert en je voegt daarna extra factuurregels toe, dan wordt op de nieuwe regel wel dezelfde categorie geselecteerd. Als je op iedere factuurregel dezelfde categorie wilt gebruiken, hoef je de categorie dan dus maar één keer te selecteren.

Factureer je vaak dezelfde producten of diensten, dan kan je deze opslaan via Producten. Moneybird neemt dan de instellingen over die je bij het product opgeslagen hebt.