Overstappen van Excel naar Moneybird

Als je vanuit Excel overstapt naar Moneybird, kun je ervoor kiezen om een beginbalans toe te voegen. Het is ook mogelijk om je administratie met terugwerkende in kracht te voeren.

Wil je direct btw-aangifte kunnen doen vanuit Moneybird, dan kun je het beste kiezen voor de tweede optie. Als je je facturen wilt importeren, dan kun je dit het gemakkelijkst doen op het tabblad Facturen via 'Externe facturen'. Je kunt dan per factuur een bijlage toevoegen, dat kan in bulk middels de 'Uploaden'-knop. Per bijlage wordt er een nieuw document toegevoegd die nog even gecontroleerd en opgeslagen moet worden.