Vreemde valuta toevoegen

Bij het aanmaken van een verkoopfactuur of het invoeren van een inkoopfactuur, kun je bij de factuurregels aangeven in welke valuta de bedragen zijn. Hierbij zijn alle valuta beschikbaar.

Selecteer valuta bij de factuur

Maak je vaak verkoopfacturen met een bepaalde valuta? Dan kun je via Instellingen > Workflows de gewenste valuta in de factuurworkflow opslaan. Bij het maken van een nieuwe factuur wordt automatisch de opgeslagen valuta geselecteerd wanneer je die workflow gebruikt.

Bankrekening met een andere valuta in Moneybird toevoegen

Moneybird is helaas niet geschikt voor je boekhouding als je een bankrekening in een andere valuta hebt. Heb je een bankrekening met een andere valuta, dan hoort deze ook bij je boekhouding. Het is belangrijk om te weten dat je in Moneybird alleen banktransacties kunt toevoegen met de basisvaluta van je boekhouding. De basisvaluta is de valuta van de bedragen in de rapporten.