De QR-code op mijn verkoopfactuur werkt niet, wat nu?

Niet alle banken ondersteunen de QR-code op de facturen. Moneybird maakt voor de QR code gebruik van de Europese standaard: de EPC QR-code.

Deze banken hebben wel ondersteuning voor de EPC QR-code:

• ING
  • Bunq
  • Knab

De onderstaande banken hebben geen ondersteuning voor de EPC-QR. Deze banken hanteren een andere standaard bijvoorbeeld de iDeal QR-code. De EPC QR-code kan bij deze banken niet gescand worden:

• Rabobank
  • ABN AMRO
  • Triodos
  • ASN Bank
  • SNS Bank

Je kunt je klanten ook via iDeal laten betalen via Moneybird Online betaalmethoden.

EPC QR-code niet weergeven op je facturen?

1. Navigeer naarInstellingen > Huisstijlen
  2. Klik op de relevante huisstijl
  3. Klik op de sectie 'Geavanceerd'
  4. Klik op het schuifje bij 'Toon QR-code'