Hoe kan ik de btw verleggen?

De btw verleg je als volgt:
  • Verleg je de btw aan een onderneming in Nederland? Gebruik bij een verkoopfactuur het btw-tarief Btw verlegd binnenland.
  • Verleg je de btw aan een onderneming in een EU land buiten Nederland? Gebruik bij een verkoopfactuur het btw-tarief Product binnen EU (btw verlegd) of Dienst binnen EU (btw verlegd).
  • Verleg je de btw aan een onderneming buiten een EU land? Gebruik bij het verkoopfactuur het btw-tarief Product buiten EU (btw verlegd).

Via Instellingen > Btw kun je de nodige btw-tarieven aanmaken.